ÎNSCRIE-TE LA CELE TREI WORKSHOP-URI DE PUTERE CETĂȚENEASCĂ ÎN IAȘI: SÂMBETELE DE „RECUPERARE” CIVICĂ

Specialist sau începător, înscrie-te cât mai curând la ateliere, ca să contribui la regenerarea civică #detoxcivic #cenaclucivic

 

 

 

11 Octombrie 2018

În perioada iulie-noiembrie documentăm, sintetizăm și conectăm studii, legi, ghiduri și cercetări despre sursele și mecanismele puterii cetățenești. Rezultatul va deveni un abecedar de putere civică.

Înainte să-i dăm drumul din laborator, îl trecem prin trei runde de community-editing, prin trei workshop-uri tematice la care te așteptăm să ne fii editor.

 

Vom dezbate tot ce-am aflat și, mai ales, vom integra feedback-ul tău în materialul final.

Înscrie-te la unul sau mai multe workshop-uri și metabolizează documentarea noastră la cald, prin discuții directe, aprinse și constructive. Tu primești bagajul de informații pe care le-am adunat, iar noi primim de la tine observații, ca să cioplim conținutul cât mai adecvat pentru publicul larg.

Toate cele trei workshop-uri au loc în zile de sâmbătă, de la 11.00 – 14.00, Librarium, Iulius Mall, etaj 2, lângă Pașapoarte. Înscrie-te și fii editor civic!

20 octombrie, 20 de locuri

Cum se construiește o campanie de știri false, cât costă serviciile, cum îți dai seama că te afli într-una dintre etapele manipulării.

Metabolismul Cetățeanului: Instituții și Drepturi

27 octombrie, 20 de locuri

Cum funcționează statul, cine e responsabil, ce drepturi ai, cui și cum îi ceri să ți le respecte.

 

Metode de Acțiune
în Comunitate

3 noiembrie, 20 de locuri

Cum te organizezi în comunitate, cum iei atitudine și cum devine grupul tău – profesional, de lucru, de vecini etc.- un nucleu de forță civică.

Înscrie-te la unul sau mai multe workshopuri și întărește sistemul de imunitate civică în Iași.

Devenim puternici pe măsură ce extindem rețeaua inteligenței civice: oferim din bagajul propriu de cunoștințe, primim din bagajul altora și transmitem mai departe, până când tot mai mulți dintre noi știu să joace natural, rolul de cetățean.

0 Comentarii

Scrie un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

PROIECT REALIZAT DE

co-FINANȚAT DE

Sponsorizat DE

 

RĂMÂI APROAPE!

Înscrie-te la newsletterul CIVICA